• Głusi - informacje o języku migowym
Rejestr zmian dokumentu: "Zarządzenie Nr 163 z dnia 15 kwietnia 2019 r. w sprawie ustalenia poziomu istotności dla przychodów, kosztów, należności i zobowiązań, zwiększeń i zmniejszeń funduszu z tytułu nieodpłatnego przekazania/otrzymania środków trwałych i inwestycji, po przekroczeniu, którego jednostka samorządu terytorialnego dokonuje wzajemnych wyłączeń przy sporządzaniu sprawozdania finansowego Miasta Olsztyna oraz skonsolidowanego sprawozdania finansowego Miasta Olsztyna (bilansu skonsolidowanego)"
Nazwa dokumentu: Zarządzenie Nr 163 z dnia 15 kwietnia 2019 r. w sprawie ustalenia poziomu istotności dla przychodów, kosztów, należności i zobowiązań, zwiększeń i zmniejszeń funduszu z tytułu nieodpłatnego przekazania/otrzymania środków trwałych i inwestycji, po przekroczeniu, którego jednostka samorządu terytorialnego dokonuje wzajemnych wyłączeń przy sporządzaniu sprawozdania finansowego Miasta Olsztyna oraz skonsolidowanego sprawozdania finansowego Miasta Olsztyna (bilansu skonsolidowanego)
Wprowadził do BIP: Agata Wyszyńska
Data udostępnienia: 2019-04-15 09:16:05